Team Inkfish

Tattoos by artists at our Rotterdam tattooshop, come to our studio and get your custom tattoo

 

Team Inkfish Tattoo

 

Wij zijn het team van Inkfish Tattoo: Hans, Maryk en apprentices Deveny, Luca en Berna. Bij onze custom tattooshop kun je terecht voor veel verschillende tatoeagestijlen.

Hieronder vallen bijvoorbeeld: Neo-traditional, geometric, Japans, oldschool, cartoon, newschool, Chicano, realistic, tribal, Chinees, Polynesisch en portret-tattoos.

Je bent altijd welkom om in onze studio in Rotterdam noord te komen praten over je gewenste tattoos. De tatoeages worden vervolgens persoonlijk voor jou ontworpen (als je dit wilt, je kunt ook zelf een plaatje meenemen).

Hans en Maryk, Tattoo artists.

tattoo-artist Inkfish Tattoo shop Rotterdam
Hans, shop-eigenaar en tattoo artist

Vanaf de kleuterschool was al duidelijk dat één ding mij vooral heel erg interesseerde: tekenen. Mijn juffen en meesters waren het er vast niet mee eens dat ik liever extra plaatjes in mijn schoolboeken maakte, dan al die saaie tekst te gaan lezen, maar zo heb ik toch heel veel tekenervaring opgedaan. Ik ben naar de grafische school gegaan, en later kreeg ik de kans apprentice te worden.

Vele jaren van specialisatie in verschillende soorten tatoeages zorgden ervoor dat ik uiteindelijk mijn eigen tattooshop kon openen. Je kunt dus bij Studio inkfish zo ongeveer in alle stijlen tattoos laten zetten.

Ik werk onder andere in deze stijlen: Neo-traditional, newschool, Japans, cartoon, realistic, portretten, chicano, oldschool,  geometric, Chinees, tribal (Polynesisch/Maori), en 3D. En net zo lief in full colour als in black & grey.

Ook heb ik veel ervaring met het zetten van cover-up tattoos, en het verbergen van littekens.

Kom zeker langs in onze shop als je een goed plan hebt, ik ontwerp het liefst een custom design voor jou persoonlijk.

Als je wilt kun je ook altijd een meegebracht plaatje, tekening of foto door mij als tattoo laten zetten.

oldschool swallow tattoo, inkfish tattooshop Rotterdam
Hans, eigenaar en tattoo-artist.

 

Maryk Villicana, industrieel designer, free lance artiest en tattoo-artist.

Wij werken altijd erg hygiënisch, en hebben natuurlijk een GGD-vergunning. Verder vinden wij de kwaliteit van tatoeage-inkt zeer belangrijk. Daarom gebruiken wij alleen vertrouwde, zo natuurlijk mogelijke, en uitvoerig geteste merken zoals Kuro sumi en Quantum in onze tattooshop.

Tattoo apprentices

Wij hebben af en toe plek voor een nieuwe tattoo-apprentice, dus je kunt altijd bij de shop langskomen met je werk, vinden wij sowieso leuk om te zien.